Catalina en de vijf prinsen van Mondus

08-01-2024

Catalina en de vijf prinsen van Mondus is een geïllustreerde novelle. 'Een duister verhaal over verraad en liefde'. Een sprookje volgens de uitgever. Maar dan van het duistere soort: zwart, zwart zwart met alle klassieke ingrediënten: een bevallige lieve prinses, 5 gemene prinsen, een toverkol, kikkers en een koninkrijk.

Toch is het geenszins een stereotiep scenario. De op het eerste gezicht traditionele stramien (u kent het wel: prinsen die naar de hand dingen van een lief prinsesje) is niet zo voorspelbaar als we aanvankelijk verwachtten. De verhaallijn glijdt voortdurend af naar excentrieke, droomachtige intriges en gebeurtenissen in het onderbewustzijn. Het is een gedurfd en griezelig verhaal met een heel aparte moraal en vreemd voor wie niet vertrouwd is met de wereld van fantastiek.


Meer details over de uitgave van deze novelle:


Johnny Bekaert / Mandy Bekaert

Hardcover uitgave met linnen rug
Formaat: 23 x 32 cm, 64 pagina's
ISBN 97-8-946475-3776 ⁃ NUR 301

Boekvoorstelling: bij inschrijving op de boekvoorstelling kan je het boek aanschaffen – met een kunstprint en door beide auteurs gesigneerd – aan de boekhandelsprijs.
Mail naar: info@poespaproducties.be of ga naar
de website van de uitgever: www.johnnybekaert.be

Gelieve naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden – na voorinschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen (met deze voorinschrijving verbindt u zich er niet aan om het boek te kopen).

Meer info over de boekvoorstelling en de prijs van de uitgave volgt later.


PoesPa Producties is gespecialiseerd in uitgaven van fantastiek, Gentse literatuur en kunst, en literaire/artistieke monografieën. De ideale thuishaven voor een publicatie als 'Catalina en de vijf prinsen van Mondus'. Niet alleen voor wat het genre betreft. Het huis van de uitgever was ook letterlijk de thuishaven van de tekenares. Dochter Mandy Bekaert en vader Johnny Bekaert werkten voor het eerst samen aan een boek. Hij als auteur en vormgever, zij als tekenaar.

Studies en modelschetsen